Voer Å Sportsfiskerforening er en traditionsrig lystfisker forening i det østlige Vendsyssel, som råder over 40 km havørred fiskevand i det sagnsomspundne Voer Å.

Foreningen havde I længere tid ønsket en samlet digital løsning til formidling af information, regler, salg af fiskekort og indrapportering af fangster, hvilket vi fik realiseret i et samarbejde i 2019.

Vi udarbejdede en ny og relevant visuel identitet, som først og fremmest understøtter foreningens historie samt tager afsæt i et mere moderne udtryk – selvfølgelig med den store drømmefisk i fokus!

Det er et logo og visuel identitet som i lystfisker kredse er blevet særdeles velmodtaget!

Derudover er der taget en række fotos over et par sessioner ved selve åen – et af de smukkeste naturområder i Nordjylland!

Hjemmesiden er opbygget overskueligt og forholdsvis simpel i funktion – målgruppen i mente – og så har den et smart automatisk fangstrapport system, hvor foreningens medlemmer selv kan indberette fangster, som så helt automatisk bliver lanceret på hjemmesiden.

Vi har i dag et godt samarbejde, hvor vi varetager hosting, vedligehold og drift af Voer Å Sportsfiskerforenings hjemmeside.

“Et rigtigt funktionelt og flot resultat, med de funktioner og æstetiske egenskaber som vi har ønsket. Vi kan kun anbefale et samarbejde med Kapteina!”
Gå til voeraaspf.dk Tilbage til cases