Træfix Skovbrug & Brændesalg er en professionel nordjysk virksomhed, som tilbyder alt inden for skovarbejde, udkørsel i skov og salg af brænde.

Virksomheden ønskede en hjemmeside for at kunne nå bedre ud til den private målgruppe med salg af brænde-produkter, samt at have en professionel digital facade generelt.

Vi udarbejdede et moderne logo med udgangspunkt i den specielle service og branche.

Da virksomheden ikke tidligere har haft en hjemmeside, var der behov for at få udarbejdet fotomateriale gennemgående. Vi lavede derfor et fotoshoot på virksomhedens lokation, hvor vi tog fotos og video med kamera og drone. 

Selve hjemmesiden tager udgangspunkt i moderne trends og branchens kerne – nemlig træprodukter. Farve paletten læner sig ligeledes op ad såvel naturproduktet samt virksomhedens maskinpark.

Der er udarbejdet grundig søgeoptimering på alle produktsider, og det har i den grad båret frugt! Siden lanceringen i 2022 har virksomheden oplevet en storm af henvendelser og mangel på tørret brænde – så forventningerne til de kommende år er særdeles positive!

“Vi har været utroligt glade for et samarbejde med Kapteina omkring vores nye hjemmeside. Forløbet har været overskueligt og nemt, og resultatet taler for sig selv!”
Gå til traefix.dk Tilbage til cases