Professionel data drevet markedsføring

Vi tilbyder en gennemgående moderne markedsføring via de bedst egnede kanaler og platforme tilpasset jeres vision, målgruppe og budget

  Sociale medier
 Søgeoptimering
Digital strategi
Trykte medier
Fra 380 dkk ekskl. moms pr. time

Professionel data drevet markedsføring

Vi tilbyder en gennemgående moderne markedsføring via de bedst egnede kanaler og platforme tilpasset jeres vision, målgruppe og budget

  Sociale medier
  Søgeoptimering
 Digital strategi
 Trykte medier
 Priser fra kun 380 ekskl. moms pr. time

Professionel data drevet markedsføring

Vi tilbyder en gennemgående moderne markedsføring via de bedst egnede kanaler og platforme tilpasset jeres vision, målgruppe og budget

 Digital strategi
  Sociale medier
  Søgeoptimering
 Trykte medier
 Priser fra kun 380 dkk pr. time
Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud

Nå helt og overbevisende ud til målgruppen via en effektiv data drevet markedsføring

At holde en rød tråd i markedsføringen kræver focus – og skal det samtidig gøres indenfor mål- og budgetramme, så er opgaven ofte alt for omfattende for selv den mest IT-ferme selvstændige.

Det er vitterligt en digital jungel at navigere i de forskellige annonceringsplatforme som konstant ændrer regler, krav og layouts, eller at skulle følge med i de søgeoptimerings algoritmer, regler og tendenser som Google konstant lancerer.

Vi kan tilbyde at varetage hele processen, lige fra markedsføringsplan og kalender, til hele eksekveringen via sociale medier, annoncering, nyhedsbreve og tekniske tiltag som søgeoptimering, tagging og hastighedsoptimering.

Med udgangspunkt I jeres budget, ønsker og mål, sammensætter vi en passende markedsføringsplan, som leverer de resultater i ønsker. I kan vælge at deltage ved eksempelvis at passe enkelte kanaler, eller helt lade os om at drive Jeres markedsføring.

Vores samarbejde i markedsføring er fleksibelt efter jeres ønsker og behov – med os ombord er I garanteret en professionel partner, som sørger for at der er styr på data og fokus på resultaterne.

web hosting

Hvilke typer digital markedsføring laver vi

Sociale medier

Facebook, LinkedIn, Instagram, Youtube, Blog netværk – og flere til

Søgeoptimering

Opnå top placeringer i Googles søgeresultater via effektiv søgeoptimering

Nyhedsbreve

Send kampagner, automatiske forløb eller anden email markedsføring

Tekniske tiltag

Få optimeret hjemmesiden og opnå bedre resultater i PageSpeed score

Vi tilbyder moderne markedsføring til konkurrencedygtige priser

Alt for ofte møder vi virksomheder som har haft dårlige erfaringer med markedsføring hos smarte webbureauer. Vi hørt det hele – alt lige fra flere årige låste abonnementer med stigende priser uden reel værdi, til generel ringe kvalitet og manglende omtanke for virksomhedens identitet og brandværdi.

Hos os er I sikret en seriøs, personlig og professionel tilgang til markedsføring, vi tager udgangspunkt i data hvor det er muligt, kombineret med vores mange årige erfaring med digital markedsføring. Dertil er det altid jeres ønsker og visioner som vil definere udgangspunktet i en strategi – men vi vil altid udfordre jer teoretisk, såfremt at vi ud fra vores erfaring ved, at I vil kunne opnå endnu bedre resultater.

De bedste resultater er ikke nødvendigvis dyre – alt efter branche er det til tider muligt at opnå særdeles positive resultater ved selv mindre investeringer. Det kan eksempelvis være søgeoptimering på aktuelle søge kombinationer, eller specifikt målrettet annoncering ved social medie kampagner.

Vi tilbyder at medvirke til at I opnår så grundig og effektiv en eksponering som overhovedet muligt, hvor I altid har overblikket over resultater og omkostninger, samt hvor data bliver indsamlet korrekt så den kan bruges til jeres fordel i fremtiden.

Hvad koster det at lave effektiv markedsføring?

Vi tilbyder at sammensætte en strategi ud fra jeres visioner og ønsker, hvor vi kan tilbyde at varetage de markedsføringsopgaver som I ikke ønsker selv at udføre.

Vi tilbyder markedsføring pr. time til 380 ekskl. moms eller som fast tilknyttet til fast månedligt beløb.

Få et uforpligtende tilbud

Ofte stillede spørgsmål til markedsføring

Ud fra den endelige markedsføringsplan eller strategi som vi sammensætter indenfor fælles rammer, vil alle parter kunne tilgå en digital kalender hvor alle opgaver, ansvarlige og deadlines vil være opgjort.

Der vil eksempelvis kunne være krav til at fotomateriale skal leveres inden en bestemt dato, for at en ny kampagne vil kunne lanceres.

Har I ønsker om andre praktiske løsninger, så aftaler vi selvfølgelig blot det individuelt.

Alt efter jeres ønske kan vi tilbyde at lave alt materialet til jeres markedsføring, eller tage udgangspunkt i eksempelvis tekst og fotos som i tilsender os løbende.

Det er klart at nogle brancher kræver en del fagsprog i markedsføring for at være relevant og professionel, men denne arbejdsgang afstemmer vi forud et samarbejde.

Vi har desuden professionelt 4K foto/video udstyr, drone, action kameraer og al verdens andet udstyr til at skabe professionelt video/lyd materiale, herunder fotos og video til brug på hjemmesider og i markedsføring.

Vi arbejder i dag primært med digital markedsføring – men vi har afsæt og over 10 års erfaring med offline markedsføring, herunder storformat bannere, special bannere, messe standere, bus reklamer, bil reklamer og selvfølgelig alle de små emner, som eksempelvis visitkort, flyers, plakater mm.

Og vi laver selvfølgelig gerne strategi og kampagne materiale til denne type markedsføring!

Det aftaler vi individuelt. Nogle markedsføringsområder kræver tid for at opnå resultater – men det vil altid foregå indenfor aftale budgetramme, og det tager vi altid højde for når vi sammensætter en markedsføringsplan.

Eksempelvis tager det tid at opnå gode placeringer i søgeresultaterne på Google, hvor en målrettet Black Friday kampagne kan være noget mere overskuelig tidsmæssigt.

Som udgangspunkt har vi ingen fast binding på vores markedsføring.

Vi har mange gode kampagner og resultater i vidt forskellige brancher, og med vidt forskellige målgrupper.

Mest effektivt kan nok siges at være søgeoptimering, hvor vi idag drifter flere hjemmesider som er markedsførende i deres specifikke brancher når det kommer til deres placeringer i søgeresultaterne.

Andre virksomheder er vækstet så markant at de under vores løbende samarbejde er blevet opkøbt af såvel danske som internationale selskaber.

Men dertil selvfølgelig alle de små successer som vores kunder opnår i den generelle markedsføring, når de tjener penge på at have os med om bord i deres marketingafdeling.